Kati Sirkola

KATI SIRKOLA

HYVINVOINTI

”Ravintola- ja palvelualojen personal trainer”KOUTSIN TARINA

”Kati on ollut läheinen työkaverini. Hän on toiselta ammatiltaan personal trainer, jolle ihmisten auttaminen on aidosti intohimo! Katille on tärkeää huolehtia työyhteisön sekä fyysisestä että henkisestä hyvinvoinnista. Kati näyttää aina työssään esimerkkiä ja kannustaa muita! Katissa erityisen vaikutuksen on tehnyt hänen energinen ja reipas läsnäolonsa, josta tarttuu virtaa myös muihin hänen kanssaan töitä tekeviin. Kati on raikas tuulahdus hyvinvointia ja ihmisläheisyyttä kaiken kiireen keskellä!”

Markus Apuli, Koutsit Group Oy

 

KOKEMUS KENTÄLTÄ

 ”Olen tehnyt liikunnan parissa töitä vuodesta 2007. Baaritiskin taakse eksyin samoihin aikoihin ja samalla tiellä olen edelleen. Toimin Crossfit valmentajana ja personal trainerina Vaasassa. Pohjakoulutukseltani olen valmennukseen sekä terveys- ja kuntoliikuntaan erikoistunut liikuntaneuvoja. Liikunta ja terveellinen ruokavalio ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja tavoitteenani onkin tehdä niistä yhtä tärkeitä myös sinulle. Kun minulta kysytään miksi teen tätä työtä, vastaus on yksinkertainen; Haluan vilpittömästi auttaa ihmisiä.”

 

VALMENNUKSET

Urheilussa menestyy se kellä on kaikista kovin kondis, eikö niin? Sama pätee myös ravintolassa työskentelyyn. Mitä parempi fyysinen kunto on, sitä paremmin töissä jaksaa painaa, työnteko on tehokaampaa ja mikä tärkeintä, työnteko on myös mielekkäänpää ja hauskempaa.

Meikäläinen on tehnyt suurenosan elämästäni töitä yökerhossa ja väitän tietäväni mitä se on. Tiedän minkälaisia haasteita itse työ ja usein myös olosuhteet tuovat tullessaan. Valmennuksissani paneudummekin juuri noihin kompastuskiviin. Tarkoituksena herättää ajatuksia ja antaa ihan oikeita ratkaisuja omaan arkeen ja työpaikalle, jotka voi ottaa käyttöön vaikka heti seuraavana päivänä.