• RATKAISUT YHDELTÄ ALAN AMMATTILAISELTA

  Olipa kyseessä sitten verkkokaupan rakentaminen ja ylläpito tai tulevan kauden drinkkilistan suunnittelu ja toteutus, me Koutsit hyödynnämme alan ammattilaisten verkostoa puolestasi. Olemme keränneet ympärillemme kumppaneita ja osaajia kaikkeen alalla tarvittavaan liiketoiminnan kehitykseen.

 • PAREMPI ASIAKASPALVELU

  Asiakas aistii fiiliksen jo ovelta, mutta myös mielikuvista markkinoinnin välityksellä. Koutsimme energisoivat henkilöstösi viihdyttämään ja tuottamaan elämyksiä. Yhtälailla tärkeää on kuitenkin yrityksesi imagon suunnittelu ja vahvuuksien esille tuonti markkinoilla.

 • TOIMIVAMPI RAVINTOLA

  Pullonkaulat kuuluvat juomahyllyyn, ei työntekijöiden tielle. Hiotaan yhdessä työpisteet ja palvelumallit kuntoon, niin aikaa jää enemmän asiakkaille. Olemme rakentaneet kokonaisia ravintolakonsepteja. Kehitetään yhdessä ravintolastasi ”toimiva mylly”.

 • ENEMMÄN MYYNTIÄ

  Yhdet vielä? Henkilökunnan luonteva myyntihenkisyys yhdistettynä tanakkaan tuotetietoon ja ammattiylpeyteen tekee ihmeitä viivan alla. Tätä pohjustamme jo ravintolaratkaisuja suunnitellessa esimerkiksi ruokalistan tuotteiden oikeasta sijoittelusta myynnin edistämiseksi.

 • TERVEEMPI TALOUS

  Bisneskoutsimme auttavat yrittäjää virittämään voittavia konsepteja ja hoitamaan ravintolan juoksevat asiat fiksusti. Kehitämme liiketoimintaa koko laajan alan leveydellä, mutta samalla keskitymme myös tehostamaan yrittäjän ja esihenkilöiden roolia.

 • VALMENTAJAT SUORAAN KENTÄLTÄ

  Koutsit ovat ravintola-alan monessa sopassa keitettyjä ammattilaisia, jotka tietävät sinun, ravintolasi sekä alan tarpeet. Osaamme tarjota ratkaisuja ilman, että sinun tarvitsee selittää kaiken rautahenkareista väännettyinä.

Koutsit Ravintola- ja palvelualojen tarpeisiin.