Tehovalmennuksella ja digiperehdytyksellä kasvua osaamiseen!

Tehovalmennus on ratkaisu osaamisen kasvattamiseen, esimerkiksi uusien työntekijöiden perehdyttämiseen tai uralla kasvuun päällikkötason tehtäviin. Tehovalmennuksen avulla varmistetaan valmennettavien henkilöiden osaamisen taso ja samalla vapautetaan yrityksen resursseja perinteisestä perehdyttämisestä tuottavampaan työhön. Tehovalmennus voi olla esimerkiksi kesätyöntekijöiden startti työtehtäviin tai sen avulla voidaan valmentaa jo olemassa olevaa työntekijää, jonka työnkuva on jollain tapaa muuttumassa vaikkapa vuorovastaava- tai esihenkilötehtäviin.

Mitä hyötyä tehovalmennuksesta on yrityksellesi?

Tehovalmennuksen avulla saat kokonaisvaltaisen konkreettisen valmennuspaketin aina yksittäisten työntekijöiden perehdytyksestä isompien ryhmien tehovalmennukseen. Tehovalmennukset eivät ole pelkästään uusille tulokkaille, vaan valmennuskokonaisuus sopii myös tehtävissä etenemiseen esimerkiksi vuoropäälliköksi tai myymäläpäälliköksi. Tehovalmennuksella valmennetaan suoraan työrooliin.

Mitä hyötyä tehovalmennuksesta on työntekijälle?

Tehovalmennuksen saaneella työntekijällä on helpompi ja itsevarmempi olo startata uudessa työssä, kun perusosaaminen omaan työnkuvaan on riittävällä tasolla heti ensimmäistä vuorosta lähtien. Varmistamme tällä tavoin myös hyvän työnantajakuvan, kun valmennuksen kautta saadut taidot helpottavat töiden aloitusta ja tuovat itsevarmuutta tekemiseen. Valmennus myös sitouttaa työntekijää pidemmäksi aikaa yrityksen palvelukseen.

Kenelle tehovalmennus ja digiperehdytys ovat tarkoitettu?

Tehovalmennus ja digiperehdytys ovat tarkoitettu useaan erilaiseen rooliin ja tarpeeseen, esimerkiksi:

  • Uusien tiimien rekrytointiin
  • Olemassa olevien työntekijöiden valmennukseen esim. sesonkiin
  • Uuden roolin haltuunottoon ja uralla kehittymiseen
  • Uuden roolin opiskeluun yli toimialarajojen
  • Esihenkilörooleihin, valmennus vaadittavalle tasolle yrityksissä

 

Alkuperäinen julkaisu

barona.fi

Takaisin blogiin