Riikka Tenhunen

RIIKKA TENHUNEN

KUMPPANIKOUTSIKOUTSIN TARINA & KOKEMUS KENTÄLTÄ

Tarinani ja matkani ravintola-alalta on saanut alkunsa yli 20 vuotta sitten Rovaniemeltä. Ala on mahdollistanut minulle monipuolisen uran ja saanut minut pisteeseen, jossa voin ammentaa omasta kokemuksestani auttaakseni muita.

Olen toiminut urallani viimeiset yli kymmenen vuotta esihenkilötehtävissä profiililtaan hyvin erilaisissa ravintoloissa. Tunnen niin baari ja yökerhoelämän, tuhat paikkaisen terassiravintolan toiminnan saunoineen, kuin korkeatasoisen ruokaravintolan vaatimukset -hotellielämää unohtamatta.
Tunnen ravintola-alan johtamistyön omaleimaiset haasteet ja myös mahdollisuudet omakohtaisesti.

Vahvuuteni on valmentava ote johtamisessa, sekä ihmisten huomiointi kokonaisuutena. Työ on merkittävä osa elämää; se joko voi lisätä hyvinvointia ja antaa merkityksen tunteen, tai sitten ei. Itse valitsen ensimmäisen. Hyvinvoiva työntekijä on mittaamattoman arvokas voimavara organisaatiolle.


VALMENNUKSET

 Alan kokemuksen lisäksi opiskelin ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi, tarkoituksenani pystyä vastaamaan lisääntyneeseen tarpeeseen pitää huolta itseni ja tiimini jaksamisesta. Samoin kuin hankkia lisää välineitä pystyäkseni valmentamaan motivoituneita yksilöitä ja kehittymishakuisia tiimejä, joiden avulla menestys on mahdollista saavuttaa.


Ravintola-ala on murroksessa ja kovassa kilpailussa osaavista työntekijöistä pärjäävät ne, ketkä ovat valmiita panostamaan kokonaisvaltaisesti työntekijäkokemukseen. Ne, ketkä pitävät huolta henkilöstönsä jaksamisesta ja kehittymisestä, menestyvät.

Käytän valmennuksissani pohjana omaa kokemustani ja osaamistani yhdistettynä ratkaisukeskeisiin menetelmiin, jotka ovat todistetusti toimivia ja laajasti käytössä työelämävalmennuksissa. Niiden avulla luodaan yhdessä kestävä muutos ajattelussa ja toiminnassa ja kaivetaan esiin jo olemassa olevia vahvuuksia ja voimavaroja.

Valmennukseni ovat tavoitteellisia kokonaisuuksia, jotka suunnitellaan aina jokaisen asiakkaan lähtökohdista käsin.

 

Takaisin blogiin