Aleksi Tamminen

ALEKSI TAMMINEN

OLUET

"Olutmaailman moniottelija"KOUTSIN TARINA

Aleksi oli ensimmäinen Koutsiksi pestaamani ammattilainen! Halusin rakentaa valmennustiimini heidän omien intohimojensa ympärille. Osallistuttuani itse Aleksin koulutukseen juuri hänen asiantuntemuksensa ja intohimonsa omaan alaansa tekivät minuun suuren vaikutuksen. Aleksi uskaltaa tuoda oman kokemuksensa esille ja seisoo niiden takana. Aleksilla on erittäin pitkä kokemus ravintola-alalta niin yrittäjänä kuin oluen valmistuksen asiantuntijanakin. Aleksi tekee Koutseissa pääasiassa verkkovalmennuksia!”

Markus Apuli, Koutsit Group Oy
 

KOKEMUS KENTÄLTÄ

 ”Olut ja oluen kulttuuri ovat mielenkiintoinen maailma. Juoman ympärillä työskentelevät ihmiset, oluen valmistus ja sen tavat sekä historia avaavat itse juoman lisäksi maailman jonka parissa viihtyy pitkään. Olen asian parissa viihtynyt sekä vapaalla, että ammatissani jo useampia vuosia. Tätä ilosanomaa jaan edelleen ja mielellään myös muille aiheesta kiinnostuneille erilaisiin kääreisiin paketoituna.”

 
VALMENNUKSET

 Valmennuksissa oluttyylien saloihin sukellamme maistelemalla oluita samalla tutustuen niiden historiaan. Tärkeä osa oluen myyntiä ovat oikeat tarjoilutavat, tekniikka, lasit, laitteet ja lämpötilat. Asiakkaan makumieltymyksien kartoittaminen – mitkä ovat ruokaisimmat tyylilajit sekä parhaimmat paritukset.
Olutmestari -valmennuksissani tehdään oikea olut ja tutustutaan oluiden maailmaan pintaa syvemmältä. Tutustumme oluen neljään pääraaka-aineeseen sekä niiden käyttöön. Käymme läpi reseptin rakentamisen ja syvennymme oluen valmistamisen saloihin, joka onnistuukin parhaiten työntämällä kädet mäskiin!

 

Takaisin blogiin

Valmennukseni