Ratkaisuja ravintola-alan työhyvinvointiin ja bisnekseen

Koutsit - uudenlainen ravintola-alan valmennusverkosto

Koutsit tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja ravintola-alan työhyvinvointiin ja bisnekseen. Tavoitteenamme on muodostaa pitkäaikaisia, pysyviä tuloksia tuottavia valmennuskumppanuuksia nopeita täsmäratkaisuja unohtamatta! Intohimonamme on kehittää kukoistavia ja kunnianhimoisia ravintoloita ja konsepteja bisnesosaamisen, työhyvinvoinnin ja palvelumuotoilun kautta. Laajalla valmentajaverkostollamme on valmiudet auttaa ja ohjata ravintolan toimintoja eri näkökulmista käsin pitkällä tähtäimellä.

Lähde yhdessä Koutsien kanssa kohti yhteistä valmennuskumppanuutta!

Valmennusten hyödyt

Parempi asiakaspalvelu

Asiakas aistii fiiliksen jo ovelta. Koutsimme energisoivat henkilökunnan viihdyttämään ja tuottamaan elämyksiä.

Toimivampi ravintola

Pullonkaulat kuuluvat juomahyllyyn, ei työntekijöiden tielle. Hiotaan yhdessä työpisteet ja palvelumallit kuntoon, niin aikaa jää enemmän asiakkaille.

Enemmän myyntiä

Yhdet vielä? Henkilökunnan luonteva myyntihenkisyys yhdistettynä tanakkaan tuotetietoon ja ammattiylpeyteen tekee ihmeitä viivan alla.

Terveempi talous

Bisneskoutsimme auttavat yrittäjää virittämään voittavia konsepteja ja hoitamaan ravintolan juoksevat asiat fiksusti.

Koutsien valmentajaverkosto

Blogi
Markus Apuli

RAVINTOLA-ALAN NOUSU ON MEIDÄN KÄSISSÄMME

Olen tehnyt ravintola-alan hommia jo varsin pitkään. Aloitin työt aikanaan vuonna 1997 baaritiskin takaa, josta etenin vähitellen vuoropäälliköksi, ravintolapäälliköksi ja ravintolatoimenjohtajaksi. Vuonna 2013 aloitin työni ohella osa-aikaisena yrittäjänä ja Koutsit-valmennusyrityksen perustin vuonna 2017. Olen vuosien aikana keittynyt aika monessakin liemessä, mutta koskaan en ole kokenut vuoden 2020 kevään vertaista ajanjaksoa.

Ravintolan esimiestyö
Blogi
Reija Penttinen

Hoi esihenkilö! Muista nämä!

Halusin kirjoittaa tämän jutun uusille ja vanhoille esihenkilöille siksi, että helposti unohdamme arjessa, miksi ja miten olemme esihenkilöyteen työelämässämme päätyneet. Millaista oli olla se tyyppi, joka vasta unelmoi etenemisestä? Minkälaista päällikköä ja minkälaisia työtapoja tai taitoja silloin ihailin? Mikä sai minut ahdistumaan, mikä motivoi? Muistellaanpas!

Ratkaisuja ravintola-alan työhyvinvointiin ja bisnekseen

Koutsit on ravintola-alan ammattilaisten uudenlainen valmentajaverkosto. Intohimonamme on kehittää kukoistavia ja kunnianhimoisia ravintoloita palvelumuotoilun, työhyvinvoinnin ja bisnesosaamisen kautta.