Usein kysyttyä

Toiminta-ajatus

Valmennamme ravintola-alan perustaitojen lisäksi mm. myyntitekniikoita, työhyvinvointia ja johtamista. Osa valmennuksista toteutetaan paikan päällä ravintolassa, osa itseopiskeluna verkossa. Valmennamme uusia tulokkaita, ammattilaisia ja esimiehiä sekä yrittäjiä.

Suunnittelemme mm. palvelukonsepteja, tuotteistusta, ravintolan työpisteitä sekä juomalistoja.

Konsultoimme yrittäjiä ravintolauudistuksissa sekä bisnesidean ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Emme tee valmennuksia samalla kaavalla kaikille. Valmennuksen sisältö sovitetaan aina ravintolasi konseptin, tuotevalikoiman, henkilökunnan ja kehittämistarpeiden mukaiseksi.

Koutsimme tuntevat ravintolatyön arjen ja valmentavat avaamalla omia kokemuksiaan ja parhaita käytäntöjään.

Koutsit ovat puolueettomia asiantuntijoita, joilla ei ole sidonnaisuuksia tiettyjen tuotemerkkien myynninedistämiseen.

Koutsit eivät ole yritysvalmentajastaroja vaan pikemminkin kokeneita kollegoja ja asiantuntijoita, joilta voi kysyä mitä tahansa.

Koutsit.fi-palvelun perustaja Markus Apuli on työskennellyt ravintola-alalla lähes 20 vuotta edeten tiskin takaa ravintolapäälliköksi, ravintolanjohtajaksi, konseptiuudistusten suunnittelijaksi ja suosituksi ravintolahenkilökunnan valmentajaksi.

Hyödyt

Näin Koutsit valmentavat henkilökuntaasi:

 • Henkilökunnan työkunnon ja työhyvinvoinnin parantaminen
 • Myyntitekniikoiden  ja tuotetuntemuksen lisääminen
 • Alalle tulevien työntekijöiden valmentaminen ravintola-alan arkeen
 • Kesätyöntekijöiden perustaitojen valmentaminen ravintolasi palvelukonseptiin
 • Vuoropäälliköiden ja ravintolapäälliköiden esimiestaidot
 • Henkilökunnan valmistaminen ravintolan konseptiuudistukseen

Näin Koutsit parantavat bisnestäsi:

 • Asiakastyytymättömyyden ja laatuongelmien tunnistaminen ja korjaaminen
 • Myynnin kehittäminen
 • Asiakaspalvelun nopeuttaminen
 • Ravintolan konseptin uudistaminen
 • Selkeyttä palvelukonseptiin

Työhönsä tyytyväinen, energinen ja itsevarmuutta uhkuva henkilökunta on paras mahdollinen käyntikortti mille tahansa ravintolalle. Kun henkilökuntasi voi hyvin, viivan allekin kertyy enemmän. Tuomme selkeyttä ravintolasi konseptin ja karsimme pois kasvua hidastavat tekijät.

Ennen valmennuspestin aloittamista asetamme yhdessä mittarit, joilla valmennusten onnistumista voidaan mitata. Kiinnostaisiko sinua sairaspoissaolojen vähentyminen, asiakaspalvelun nopeutuminen, reklamaatioiden vähentyminen vai keskiostoksen kasvattaminen?

Toimintaohjeet

Täytä lomake, lähetä mailia tai soita numeroon +358504907540, niin olemme sinuun yhteydessä.

Maksuton kartoitus ei velvoita sinua tilaamaan mitään Koutsien palveluita.

Koutsimme osaavat tehdä isoja ratkaisuja intuitiolla, mutta ovat huonoja ratkomaan Rubikin kuutioita silmät sidottuina. Siksi pyrimme aina järjestämään valmennukset sinun ravintolassasi, jotta Koutsi osaa hienosäätää epistolansa miljöön mukaan. Valmennus toteutetaan ryhmä -tai yksilövalmennuksena.

Valmennuskerta on täyttä tavaraa, joten kaikki ei jää kerralla mieleen! Osallistujat voivat esittää valmennuksia vetäneille Koutseille kiperiä jälkikysymyksiä, minkä lisäksi Bisneskoutsisi on jatkuvasti tavoitettavissa. Valmennuksesta toimitetaan aina kirjallinen raportti kehittämisehdotuksineen.

Hinnoittelu

Valmennuksen hinta alkaa alle tuhannesta eurosta. Katso valmiit paketit Valmennukset-sivulta.

Koutsit Akatemiassa itseopiskeltavien valmennusten hinnat alkavat 70 eurosta + alv.

Ravintolalle tai juomavalmistajalle perustettu Oma akatemia -koulutuskeskus alk. 100 €/kk + alv.

Konsultointipalvelut laskutetaan tuntityönä 100 €/h + alv tai erillisen tarjouksen mukaan. Kartoitustapaaminen on aina ilmainen.

Kyllä voi! Jos haluat hankkia Koutsit Akatemian verkkovalmennuksia isommalle porukalle, ota yhteyttä meihin. Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla sekä merkittävän ryhmäalennuksen listahinnasta.

Uudet koutsit

Haemme jatkuvasti rohkeita, rentoja ja energisiä persoonia mukaan valmennustiimiimme. Lue Koutsin edellytyksistä, soita tai lähetä viesti lomakkeella niin jutellaan tulevasta roolistasi lisää.

Kaikilla koutseillamme on useiden vuosien kokemus ravintola-alalta. Useimmilla on lisäksi palava intohimo johonkin osa-alueeseen, kuten olutkulttuuriin, hyvinvointiin tai ravintolakonseptien kehittämiseen. Arvostamme hyviä verkostoja, rohkeutta esiintyä uteliaan joukon edessä ja satunnaista venymistä epäsäännöllisiin työaikoihin – mutta nehän sinulta jo onnistuvat, olethan ravintola-alalla.

Voit, itse asiassa se on jopa toivottavaa. Haluamme valmentajamme suoraan kentältä!