Ravintola-alan konsultointia

Kokeneiden rafla-ammattilaisten tiimi ratkoo ravintolasi haasteet

Tukea ja tietoa ravintolayrittäjälle

Konsultointia ilman kultareunoja

Tarjoamme käytännönläheisiä ratkaisuja ravintola-alan yrittäjien ja johtajien haasteisiin – olipa kyseessä sitten uuden ravintolan perustaminen, ravintolakonseptin uudistaminen tai arjen juoksevien asioiden tehokkaampi hoitaminen. Yhteistyömme räätälöidään aina toiveittesi mukaiseksi. Se voi sisältää mm. vapaamuotoista ajatustenvaihtoa, selvityksiä, palvelumuotoilua, konseptisuunnittelua sekä liiketoiminnan kehittämistä. Ehdottoman luottamuksellisesti, tietysti.

Yrittäjän sparrauksen lisäksi tai sen jälkeen pakettia voidaan täydentää valmentamalla henkilökuntaa joko paikan päällä tai verkossa ravintolan Oma akatemiassa.

Näin parannamme bisnestäsi

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyyden kehittäminen

Poistuuko liian moni asiakas hampaat irvessä? Autamme tunnistamaan tyytymättömyyden syyt ja pelastamaan heidän päivänsä.

Laadun parantaminen

Laadun parantaminen

Reklamaatiot, virheelliset tilaukset, hävikki… laatuongelmia voi esiintyä niin tuotteissa kuin taustaprosesseissa. Tukitaan vuotava katto yhdessä.

Myynnin kehittäminen

Myynnin kehittäminen

Pienten purojen virta on helppo kerätä talteen, kun lisämyynnin, suosittelun ja kampanjoiden niksit ovat hallussa koko tiimillä.

Myynnin kehittäminen

Palvelukonseptin selkeyttäminen

Jos joko asiakkaat tai henkilökunta säntäilevät ymmällään ympäriinsä juoman perässä, ravintolan konseptilla taitaa olla kiteyttämisen paikka.

Työhyvinvointi

Työhyvinvoinnin parantaminen

Onko jengillä patterit lopussa? Olemme kehittäneet ravintolatyöhön sopivia konsteja fyysisestä kunnosta huolehtimiseen ja energiatasojen elvyttämiseen.

Tiimi

Johtaminen

Ravintola on poikkeuksellinen työyhteisö, jota on johdettava poikkeuksellisen hyvin. Mutta ennen kuin pystyt johtamaan tiimiäsi, sinun on tunnettava itsesi.

Ravintolan avaaminen

Konseptin uudistaminen ja kehittäminen

Kun suunnittelet uutta tai raflasi nykyinen meininki on tulossa tiensä päähän, tarvitaan uusia tuulia ja ideoita. Ota projektiin kokenut Koutsi kaveriksi.

Ravintolayrittäjän arki

Ravintolayrittäjän arki

Käytätkö vuorokautesi tunnit oikeisiin asioihin? Unohda self help -oppaat, meiltä saat tosielämän täsmätsemppiä tiskin taakse.

Varaa ilmainen kartoitustapaaminen

Ensimmäinen kartoitustapaaminen on aina ilmainen. Tapaamisen jälkeen saat ehdotuksen projektin laajuudesta ja selkeän kustannusarvion. Tuntihintamme on 135€ + alv.

Ota yhteyttä Markus Apuliin: markus.apuli@koutsit.fi tai 050 490 7540

Miksi Koutsit?

Olemme huomanneet, että yrittäjille suunnattujen yleisten palveluiden ja ravintolakoulussa opittavien käytännön taitojen väliin jää iso katvealue toimialakohtaista tietoa, jota ravintola-alan yrittäjät kipeästi tarvitsisivat.

Tunnemme ravintolatyön arjen ja valmennamme avaamalla omia kokemuksiamme ja parhaita käytäntöjämme. Olemme puolueettomia asiantuntijoita, joilla ei ole sidonnaisuuksia tiettyjen tuotemerkkien myynninedistämiseen. Emme ole yritysvalmentajastaroja vaan pikemminkin kokeneita kollegoja ja asiantuntijoita, joilta voi kysyä mitä tahansa.

Tuleva tiimiisi

Konsultointia tekemässä on Koutsien valmentajaverkoston kokenein ykkösketju.

Markus Apuli
Markus Apuli
Ravintola-alan bisneskoutsi
”Kokemusta alalta löytyy 20 vuoden ajalta, joista suurimman osan toimin esimiehenä. Erikoisosaamistani on palvelukonseptien ja liiketoiminnan kehittäminen. Minulla on aito halu koutsata yrityksiä, tiimejä ja yksilöitä eteenpäin.”

Lassi Jyrkkänen
Lassi Jyrkkänen
Keittiön kapteeni
”Työkokemusta ravintola-alalta 15 vuotta, josta pääosa kokkina ja esimiehenä toimimisesta. Haluan tuoda omaa näkemystäni keittiöpuolelle tehokkuudesta, kannattavuudesta, suunnittelusta ja henkilökunnan hyvinvoinnista.”


Reija Penttinen

Ravintola-alan yhteisö- ja viestintäkoutsi
”Kentältä saadun alan pitkän kokemuksen lisäksi olen opiskellut viestintää, johtamisviestintää sekä markkinointia. Ravintolatoimintaan minulla on hyvin humanistinen ote: onnelliset ihmiset tekevät hyvää työtä ja näkyvää tulosta.”

Oletko valmis aloittamaan?

Ota yhteyttä Markus Apuliin: markus.apuli@koutsit.fi tai 050 490 7540 ja varaa ilmainen kartoitustapaaminen.