Oma akatemia

Ravintolan oppimiskeskus ja materiaalipankki verkossa

Koulutusta ravintolan kiireiseen arkeen

Raflapäällikkökin ansaitsee armoa

Tiedämme kokemuksesta, ettei koulutusten järjestäminen ravintolahenkilökunnalle ole helppoa. Jos uuden tiedon hankkiminen ja porukan kokoon kerääminen jäävät ennestään täystyöllistetyn lähiesimiehen vastuulle, moni heittää pyyhkeen kehään. Siksi olemme kehittäneet Oma akatemian, verkossa toimivan oppimiskeskuksen, jossa ravintolan sisäiseen käyttöön tarkoitettu valmennus- ja perehdytysmateriaali pysyy tallessa ja aina ajan tasalla.

Koulutus sitouttaa henkilöstöä ja kehittää työhyvinvointia

Ammattitaitoa kehittävää asiaa pursuava Oma akatemia on henkilöstöetu, jota henkilöstösi arvostaa. Työnantajan sponsoroima, jatkuva myynti- ja palvelutaitojen kehittäminen kohentaa ravintola-alan mainetta nuorempien osaajien silmissä. Emme ole unohtaneet konkareita ja esimiehiä – Oma akatemia sisältää hyödyllistä tavaraa myös heille. Kun henkilöstön ammatillinen itseluottamus on tapissa, se heijastuu positiivisella tavalla ravintolan tulokseen.

Näin Oma akatemiaa käytetään

Työntekijät kirjautuvat sisään Oma akatemiaan henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksillaan. Oma akatemiassa heitä odottaa Koutsien ja ravintolan johdon yhdessä laatima valmennusohjelma, jonka he voivat opiskella omassa tahdissaan kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Palvelu on helppokäyttöinen ja valmennukset Koutsien näköisiä: ammattitaitoisia, mutta rentoja. Valmennukset voivat sisältää videoita, kuvaa, tekstiä ja tehtäviä.

Työkalut ravintolan menestykseen

Oma akatemiassa opitaan mm. nämä asiat

Tiimi

Perehdytys

Apua! Kuka ehtisi auttaa sen uuden tyypin sisäänajossa? Oma akatemiassa työntekijät voivat tutustua tulevaan duuniinsa jo etukäteen.

Tiimikansio

Talon tavat

Miten kassajärjestelmä toimii? Kuinka palvelutapahtuma etenee? Tieto käytännöistä ja käytössä olevista järjestelmistä on Oma akatemiassa aina saatavilla.

Baaritaidot

Baaritaidot

Koutseilla on valtava tietopankki myynti- ja valmistustekniikoista verkkovalmennuksina. Poimitaan parhaat palat teidän käyttöönne.

Tuotetieto

Tuotetieto

Ravintolassasi myynnissä olevat juomatyypit ja tuotemerkit tarjoiluvinkkeineen.

Haluatko ravintolallesi oman räätälöidyn Akatemian verkkoon? Teemme sen henkilökuntasi omaksi oppimiskeskukseksi tarpeidenne mukaisesti. Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä Markus Apuliin: markus.apuli@koutsit.fi tai 050 490 7540

Näin Oma akatemia toimii

Nopeasti ja helposti käyttöön

1. Suunnittelu

Kerro meille, mitä tietoja, taitoja ja tuotteita ravintolassasi tarvitaan. Tämän jälkeen koostamme juuri sinun tiimillesi sopivat valmennukset.

2. Kutsut

Toimita meille lista työntekijöiden sähköpostiosoitteista, niin kutsumme heidät liittymään ravintolasi Oma akatemiaan.

3. Itseopiskelu

Työntekijät opiskelevat verkossa omaan tahtiinsa. Valmennukset koostuvat mm. videoista, tekstistä, kuvista ja tehtävistä.

4. Raportointi

Tarkkailemme opiskelun etenemistä ja tarjoamme tukea henkilöstöllesi. Raportoimme edistymisestä ja suoritetuista valmennuksista sinulle.

Usein kysyttyä

Onko Oma akatemia turvallinen?
Ainoastaan sisäänkirjautuneet ravintolan työntekijät pääsevät katsomaan sisältöjä. Sisältöihin ei voi linkittää suoraan.

Miten palvelun hinta määräytyy ja miten se maksetaan?
Kuukausimaksun suuruus riippuu ravintolasi koosta ja valmennusten laajuudesta. Laskutamme yritystäsi kerran kuussa.

Tuleeko uusien työntekijöiden lisäämisestä kustannuksia?
Listan ylläpito eli uusien työntekijöiden lisäys ja talosta lähteneiden käyttöoikeuksien poisto sisältyy kuukausihintaan.

Tältä se näyttää

Mitä sitä kiertelemään – olemme todella ylpeitä verkkovalmennuksiemme tasosta ja laadusta. Ylläoleva klippi on Erkka Ala-Lahden cocktail-reseptiikkavalmennuksesta., joka on ostettavissa myös itsenäisenä verkkovalmennuksena.

Oma akatemia sopii moneen käyttötarkoitukseen:

Pienpanimot. Photo by Evan Dvorkin on Unsplash

Pienpanimoille

Esittele tuotteesi ravintola-alan ammattilaisille inspiroivassa ympäristössä! Pienpanimot ja alkoholijuomien maahantuojat voivat perustaa Koutsien Oma akatemiaan tietopankkeja tuotekoulutusten ja tarjoiluvinkkien jakeluun.

Kesätapahtumat. Photo by Aranxa Esteve on Unsplash

Tapahtumanjärjestäjille

Järjestätkö suurtapahtumia, joiden onnistuminen riippuu osaavasta talkooväestä tai tilapäisestä työvoimasta? Oma akatemian kautta perehdytät heidät tehokkaasti. Voit jakaa toimintaohjeet hyvissä ajoin ennen tapahtumaa ja seurata, että ne tulevat luetuiksi.

Kahvila. Photo by Patrick Tomasso on Unsplash

Ravintolaketjuille

Oma akatemian räätälöintimahdollisuudet ovat loputtomat! Esittele palvelukonsepti, jakele materiaalia toimipisteiden esimiehille ja valmenna suurikin henkilöstömäärä nopeasti.

Oma akatemia ravintolallesi alk. 100 €/kk

Ota yhteyttä Markus Apuliin: markus.apuli@koutsit.fi tai 050 490 7540