Netta Haapa-aho

Netta Haapa-aho

Festarit

Koutsin tarina

”Netta on suoraviivainen ja energinen tapahtuma-alan ammattilainen! Hän on selkeä opastaja ja esimerkillä työtään tekevä ratkaisukeskeinen tyyppi. Netalla on pitkä kokemus erilaisten ja eritasoisten ammattilaisten, mutta myöskin vapaaehtoisten koordinoinnissa ja kouluttamisessa ravintola- ja tapahtuma-alan tehtäviin.  Hän on valmentajana huippu motivoinnissa, ja ihailen hänen taitoaan ryhtyä tuumasta toimeen ja siitä toteutukseen. Tällä mimmillä pysyy todellakin pakka kasassa ja langat käsissä!”
Markus Apuli, Koutsit Group Oy

Netan kokemus kentältä:
Netta on 33-vuotias Seinäjokinen. Hän työskentelee Ravintolapäällikkönä keikka- ja tapahtumaklubilla Rytmikorjaamolla Seinäjoella. Myös festareilta Netalla on
vuosien kokemus niin rivityöntekijänä kuin esimiestehtävistäkin. Ravintola-alalle Netta lähti vuonna 2007  järkkärihommiin ja siitä nopeeta siirtyikin tiskin taakse drinkkejä väsäilemään. Ja sillä tiellä ollaan edelleen! Ihmisten kanssa työskentely ja erilaisten tapahtumien järkkäily on se JUTTU mihin Netta tällä hetkellä paloa tuntee. 

”Ravintola-alalla parasta on se että mikään ei pitemmän päälle junnaa paikoillaan vaan ravintolakulttuuri muuttuu jatkuvasti. Koko ajan voi oppia jotain uutta ja haastaa itse itseään” sanoo Netta. ”Koen valtikseni sen että langat pysyvät käsissä ja suorina kiireenkin keskellä! Jollain tapaa nautin kiireestä ja koenkin silloin olevani vahvimmillani.  Tällä alalla kuitenkin on tärkeää osata toimia paineen alla. Omasta asenteesta on paljon kiinni millä draivilla hommia hoitaa. Siksi oonkin koutsannut jengiä ajattelemaan asiat lyhykäisyydessään niin että on hyvä kysyä ”Saako?” Sen sijaan että kysyis ”Pitääkö?”

Vapaa-ajalla tulee lenkkeiltyä ja salillakin koitan muuta tehdä kun vaan selfieitä käydä ottamassa. Kun päivät saattavat venyä pitkiksi ja kiirettäkin
pukkaa niin tärkeää on pitää huolta myös itsestään ja omasta hyvinvoinnistaan”

Valmennukset