Mira Nyrhinen

Mira Nyrhinen

"Alan tunteva SomeKoutsi"

KumppaniKoutsi

Koutsin tarina

Somepäivitykset yksinkertaisesti jäävät tekemättä arjen kiireessä, muuttuviin tilanteisiin reagoidessa ja tulipaloja sammuttaessa. Ikuinen ”pitäisi” raksuttaa takaraivossa ja yhtäkkiä edellisestä julkaisusta on kulunut kuukausia. Sen jälkeen on vaikeaa aloittaa uudestaan.

Somepäivitykset olivat vuosia minun vastuullani muun työn ohella ja lopulta tuo ikuinen ”pitäisi” johdatti perustamaan oman someassaripalveluita tarjoavan yrityksen Fano Oy:n. Teen yrityksille sosiaalisen median sisällöntuotantoa, pidän koulutuksia ja koutsaan tarvittaessa somemarkkinoinnin perusasioita somevastaaville.

Korona on tuonut mukanaan paljon ikäviä uutisia ja luo jatkuvasti huolta huomisesta. Muuttunut tilanne tuo kuitenkin mukanaan myös mahdollisuuksia niille, jotka ovat valmiita muutokseen!

Sä pystyt mihin vain, sun tiimi tekee vielä ihmeitä! Jos nyt tuntuu, että umpikuja on lähellä, älä pinnistele yksin, vaan pyydä apua. Koutsit akatemiasta löydät huikeita tyyppejä ja rautaisia ammattilaisia avuksesi mihin tahansa haasteeseen.

Olen ylpeä saadessani olla osa tätä koutsitiimiä ja heittäydyn mielelläni purkamaan milloin tahansa ravintoloiden someen liittyviä huolia. Oli murheesi mikä tahansa, ota yhteyttä ja anna meidän auttaa!

Valmennukset

Ravintoloiden sosiaalinen media