Markus Apuli

Markus Apuli

"Ravintola-alan bisneskoutsi"

Bisnes

VaasaOMAT SIVUNI

Koutsin tarina

Olen ravintola-alan yritysvalmentaja Vaasasta ja Koutsit.fi perustaja. Kokemusta alalta löytyy 20 vuoden ajalta, joista suurimman osan toimin esimiehenä. Tein pitkään työni rinnalla valmennuksia kunnes perustin oman valmennuspalvelun. Minulla on aito halu koutsata yrityksiä, tiimejä ja yksilöitä eteenpäin. Seuraan alan kehitystä ja trendejä tiiviisti sekä kehitän jatkuvasti valmennustaitojani.

Valmennukset

Tavoitteenani bisneskoutsina on tuoda sinulle ja yrityksellesi pysyviä ratkaisuja ja toimia yrityksenne valmennuskumppanina — ei luoda pelkästään hetkellistä innostusta tai lyhytaikaista muutosta. Uskon, että tavoitteellinen ja pidempikestoinen yhteistyö takaa paremman lopputuloksen.

Jos olet luomassa uutta baarikonseptia tai haluat päivitystä nykyiseen, niin ota minut mukaan rakentamaan siitä toimiva kokonaisuus. Erikoisosaamistani on baarikonseptien kehittäminen ja työpistesuunnittelu sekä sen ympärille rakennettu palvelumalli ja myyntitekniikat.

Oma pitkä kokemus, virheet ja onnistumiset esimiehenä ovat paras apu uusille johtajille. Tarjoan esimiehille valmennuksia yksilövalmennuksina ja pienryhmissä.Asiakaskokemukset

”Kaiken A&O koulutuksessa oli, että Amarillon työpisteet laitettiin Markuksen avustuksella kuntoon. Toimivasta työpisteestä oli helppo lähteä myymään ja valmistamaan drinkkejä. Suurin hyöty valmennuksesta oli siis henkilökunnan osaamisen lisääntyminen jota kautta lisääntyi myös drinkkien myynti. Ensimmäisinä kuukausina valmennuksen jälkeen Signature drinkkien myydyt kappalemäärät tuplaantuivat aikaisempaan”

Susanna Kivikko
Ravintolapäällikkö

”Markus Apuli on toiminut esimiehenä yrityksessä Oy Fondis Ab:ssa yli 10 vuoden ajalta. Hän on ollut tärkeässä roolissa yhtiömme kehityksessä ja ravintolamuutoksissa. Hän on ollut hyvin pidetty henkilö henkilökunnan keskuudessa ja olemme jatkaneet yhteistyötä hänen kanssaan valmennuksien merkeissä. Tulemme myös jatkossa käyttämään hänen Koutsit palveluitaan”

Susanna Ristiluoma
ToimitusjohtajaVaraa aika ilmaiseen kartoitukseen


Täytä yhteystietosi lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.