Markus Apuli

Markus Apuli

"Ravintola-alan bisneskoutsi"

Bisnes

Koutsin tarina

”Olen Markus Apuli, Koutsit- valmennusyrityksen perustaja ja tuleva valmennuskumppanisi. Olen ravintola-alan yritysvalmentaja. Kokemusta ravintola-alalta löytyy 20 vuoden ajalta, joista suurimman osan tein esimiehen roolissa.

Minulla on aito halu koutsata sekä yrityksiä, tiimejä että yksilöitäkin alalla ja uralla eteenpäin. Seuraan tarkasti alan kehitystä ja trendejä, ja kehitän omaa ammattitaitoani niin ravintolabisneksen kuin valmennuksenkin osalta jatkuvasti.

Perustin Koutsit- valmennusverkoston siksi, että minusta ravintola-ala kaipaa tuoretta näkökulmaa kehittyäkseen kokonaisvaltaisesti. Alalta puuttuu sellainen valmennustapa, jossa ravintoloiden operatiivisiin ja hallinnollisiin haasteisiin pureudutaan kokemuksen ja konkretian kautta luotettavan ja ammattitaitoisen sparraajan avulla. Toki Koutsien valmennuksiin kuuluvat myös niin tuote- kuin palveluvalmennuksetkin, mutta mikä tärkeintä, valmennuksemme voivat hyödyttää koko organisaatiota pitkällä tähtäimellä niin operatiivisella kuin hallinnollisellakin tasolla.”

Valmennukset

Kun aloitamme valmennuskumppanuuden, joko kestävän tai täsmäratkaisun tarjoavan, toimin itse valmennuskumppaninanne. Alkukartoitus toimii ensimmäisenä etappina siinä, että tunnen talonne toimintatapoja, tavoitteita ja tulevaisuuden kehitystoiveita. Pitkäaikaisen kumppanuuden hyödyt ovatkin juuri tässä: Voin ulkopuolisena, objektiivisena valmentajana olla mukana kehittämässä yrityksellenne ratkaisuja, jotka kantavat pitkään ja joita on mahdollista muokata aina uudestaan tilanteen mukaan nopeastikin. Olen valinnut ja tunnen henkilökohtaisesti jokaisen valmentajani, ja juuri siksi löydän heistä takuuvarmasti tarvitsemanne oikean henkilön haasteenne ratkaisuun.

Vallitseva tilanne on ravintola-alan näkökulmasta erityisen tukala, mutta yhdessä olemme vahvempia. Me Koutsit uskomme tulevaisuuteen ja siihen, että ravintola-ala vielä nousee. Mutta se vaatii jokaiselta suuria ponnistuksia ja ennen näkemätöntä kestävyyttä. Voimme hyödyntää tämän poikkeusajan varmistamalla tulevaisuuden toimintamme tuottavuuden. Vain siten takaamme aidosti jatkuvuuden niin bisneksen kuin työllistämisen näkökulmasta.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, ota ensimmäinen askel kohti kenties yrityksenne tulevaisuuden ratkaisevaa valmennuskumppanuutta!