Kati Sirkola

Kati Sirkola

"Ravintola-alan personal trainer"

Hyvinvointi

Vaasa

Koutsin tarina

”Kati on ollut läheinen työkaverini. Hän on toiselta ammatiltaan personal trainer, jolle ihmisten auttaminen on aidosti intohimo! Katille on tärkeää huolehtia työyhteisön sekä fyysisestä että henkisestä hyvinvoinnista. Kati näyttää aina työssään esimerkkiä ja kannustaa muita! Katissa erityisen vaikutuksen on tehnyt hänen energinen ja reipas läsnäolonsa, josta tarttuu virtaa myös muihin hänen kanssaan töitä tekeviin. Kati on raikas tuulahdus hyvinvointia ja ihmisläheisyyttä kaiken kiireen keskellä!”
Markus Apuli, Koutsit Group Oy

Katin kokemus kentältä:
”Olen tehnyt liikunnan parissa töitä vuodesta 2007. Baaritiskin taakse eksyin samoihin aikoihin ja samalla tiellä olen edelleen. Toimin Crossfit valmentajana ja personal trainerina Vaasassa. Pohjakoulutukseltani olen valmennukseen sekä terveys- ja kuntoliikuntaan erikoistunut liikuntaneuvoja. Liikunta ja terveellinen ruokavalio ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja tavoitteenani onkin tehdä niistä yhtä tärkeitä myös sinulle. Kun minulta kysytään miksi teen tätä työtä, vastaus on yksinkertainen; Haluan vilpittömästi auttaa ihmisiä.”

 

 

Valmennukset

Urheilussa menestyy se kellä on kaikista kovin kondis, eikö niin? Sama pätee myös ravintolassa työskentelyyn. Mitä parempi fyysinen kunto on, sitä paremmin töissä jaksaa painaa, työnteko on tehokaampaa ja mikä tärkeintä, työnteko on myös mielekkäänpää ja hauskempaa.

Meikäläinen on tehnyt suurenosan elämästäni töitä yökerhossa ja väitän tietäväni mitä se on. Tiedän minkälaisia haasteita itse työ ja usein myös olosuhteet tuovat tullessaan. Valmennuksissani paneudummekin juuri noihin kompastuskiviin. Tarkoituksena herättää ajatuksia ja antaa ihan oikeita ratkaisuja omaan arkeen ja työpaikalle, jotka voi ottaa käyttöön vaikka heti seuraavana päivänä.Asiakaskokemukset

Kati on aina iloinen ja kannustava, ja hän saa laiskimmanki sohvaperunan innostumaan salilla käymisestä. Sen lisäksi hän on asiantuntija joka keksii aina uusia tapoja valmentaa asiakkaitaan entisä parempiin tuloksiin. Katilta saa inspiraatiota kokeilla uusia asioita ja haastaa omia rajojaan. Hän ei koskaan tuomitse, vaan on aina yhtä kannustava. Katin positiivisuuden kautta treeni sujuu paremmin ja tuloksia tulee.

Sara Mannsen

Rautainen ammattitaito ja mieletön asenne ovat loistava yhdistelmä ja Sirkkiksen valttikortti!

Jari-Pekka Välimaa

Kati tekee työtään suurella sydämellä! Kati paneutuu jokaiseen asiakkaaseen intensiivisesti ja häntä oikeasti kiinnostaa jokainen asiakas ja asiakkaan tarpeet. Asiakaspalvelija isolla A:lla! Katin hymy ei hyydy ikinä <3

Maiju Björkqvist

Kati kuuntelee asiakkaan todellisia tarpeita. Hän saa asiakkaansa aina innostumaan ja tsemppaa huippusuorituksiin.

Camilla Hagström

Ihana positiivinen ja energinen asenne. Osaa huomioida treenaajan henkilökohtaiset mieltymykset ja rajoitteet ja treeni sujuu miellyttävästi hyvin tuloksin. Ohjaa oikeisiin tekniikoihin ja tekemisen meininkiin ystävällisesti, mutta jämäkästi jos tarve vaatii.

Katja Porentola

Kati on upea esitelmöijä, ammattitaitoinen ja vastasi lähes stand up esiintyjää. Oikein viihdyttävää!
Jälleen laadukas opintokokonaisuus Katin kanssa.

Tiina CandelinVaraa aika ilmaiseen kartoitukseen


Täytä yhteystietosi lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.